Spoznavanje novih poti in znanstev

Rekreacijsko kolesarstvo

Množično kolesarjenje je namenjeno spoznavanju novih poti in znanstev, predvsem pa biti ponosen nase, da si sposoben prevoziti izbrano razdaljo.

Slovenija kolesari

SLOVENIJA KOLESARI

V letu 2016 z gibanjem SLOVENIJA KOLESARI že šestnajsto leto uspešno širimo slovenske kolesarske vrste. Vedno več nas je in vse več časa namenimo kolesarjenju, kar utrjuje naše zdravje in prispeva k našemu dobremu počutju.

Pridružite se nam tudi vi in povabite še vaše prijatelje ter znance. Prireditev v koledarju SLOVENIJA KOLESARI v letu 2016 je 70.

Odlično izpeljane prireditve so zagotovilo za nepozabna doživetja, tekmovalne užitke, druženja in nova poznanstva. Obenem pa spoznavamo tudi našo kulturno in naravno dediščino ter odkrivamo lepote naše dežele. S tem, da se odločimo sodelovati na vsaj PETIH prireditvah, vključenih v akcijo SLOVENIJA KOLESARI, rekreativni kolesarji najlepše promoviramo kolesarjenje in skrb za naše zdravje, hkrati pa prispevamo tudi k razvoju turizma na sončni strani Alp.

Prenesi zloženko Slovenija kolesari

V zloženki najdete splošne informacije, navodila in seznam dogodkov Slovenija kolesari.

Zloženka "Slovenija kolesari"

PRETEKLI DOGODKI

SVEŽE NOVICE

Velik uspeh BTC City Ljubljane na Češkem

Slovenska ženska profesionalna ekipa BTC City Ljubljana je na Češkem na dirki svetovnega pokala Gracia...

Špilak na koncu sedmi, Polanc peti med mladimi kolesarji, Mohorič pa osmi

Kolumbijec Nairo Quintana je zmagovalec 70. kolesarske dirke po Romandiji. Zadnjo, 177,4 kilometra dolgo...

Tanja Žakelj in Luca Braidot zmagovalca 19. Kamniškega krosa

Najboljša slovenska gorska kolesarka Tanja Žakelj je zmagovalka 19. Kamniškega krosa, mednarodne dirke...

 • Krompirjev pokal Bam.Bi

  Spoštovani,   Organizator dirke: Krompirjev pokal Bam.Bi, ki bo 24.04.2016 v Voklem,  je poslal sledeče obvestilo:   Pozdrav, obveščamo vas, da bosta v Voklem na dirki za 13. Krompirjev pokal BAM.Bi na sporedu dva starta.Ob 10h bodo startali Amaterji ter […]

  Preberi več
 • Cestno DP 2016 bo v Pesnici

  Spoštovani,   Organizator Športno društvo Turbo Team Tropovci je odpovedal organizacijo državnega prvenstva in hkrati predlagal novo tekmo, ki je že v koledarju Pokala Slovenije in ima karakteristike, ki so primerne za dirko , ki šteje za državno prvenstvo.   […]

  Preberi več
 • Koledar pokalnih tekem OMR 2016

  Koledar pokalnih tekem OMR 2016

  Odbor za množičnost in rekreacijo je na svoji  01/2016 seji pregledal prispele prijave prireditev v koledar OMR 2016 in izbral prireditve, ki štejejo za Pokal Slovenije 2016.   Državna prvenstva so sledeča: kronometer:   Kronometer Maraton Franja cesta:  Pokal občine […]

  Preberi več
 • Koledar pokalnih tekem OMR 2016

  Odbor za množičnost in rekreacijo je na svoji  01/2016 seji pregledal prispele prijave prireditev v koledar OMR 2016 in izbral prireditve, ki štejejo za Pokal Slovenije 2016.   Državna prvenstva so sledeča:   – kronometer:   Kronometer Maraton Franja – […]

  Preberi več
 • Zaključna prireditev OMR 2015

  Spoštovani !   Vabimo vas na zaključno prireditev za pokal Slovenije za amaterske kategorije,   ki bo v soboto, 21. novembra 2015 s pričetkom ob 16h v Domačiji Vodnik v Adergasu pri Cerkljah na Gorenjskem. Podeljena bodo priznanja najboljšim trem […]

  Preberi več
 • koledar prireditev OMR 2016

  Spoštovani !   Odbor za množičnost in rekreacijo je pripravil predlog Koledarja prireditev 2016 na osnovi letošnjih organiziranih prireditev.   Prosimo vas, da predlog pregledate in nam sporočite, ali boste organizirali prireditve na datume, ki so predvideni v predlogu. V […]

  Preberi več
 • SP Master 2015

  Povzetek SP Master 2015   Slovenski udeleženci so nas tudi letos razveselili z odličnimi uvrstitvami na svetovnem prvenstvu kategorij Master, ki je med 2. in 6. septembrom potekalo na severu Danske v mestih Hobro in Aalborg. Slovenijo je tokrat zastopalo 32 […]

  Preberi več
 • Dokončni seznam reprezentantov za SP Danska

  Objavljam dokončni seznam reprezentantov za nastop na letošnjem SP na Danskem.   Žal so se nekateri kolesarji s prvotnega seznama nastopu odpovedali, ekipa TUŠ Teama pa se ga bo udeležila v lastni organizaciji. Prvenstva se seveda lahko v lastni režiji […]

  Preberi več

NAVODILA:

Kolesar, ki se želi potegovati za priznanje »Slovenija kolesari«, se mora udeležiti najmanj PETIH prireditev. Obvezno je sodelovanje na sklepni prireditvi v nedeljo, 08.10.2016 v Dobrovniku.

Vsak udeleženec naj na vsaki prireditvi zahteva od organizatorja, da mu ta udeležbo potrdi z žigom na temu namenjeni zadnji – EVIDENČNI STRANI te zgibanke. Na sklepni prireditvi v Izoli je potrebno potrjeno in pravilno izpolnjeno EVIDENČNO STRAN odtrgati in oddati organizatorju. Med udeleženci sklepne prireditve, ki bodo oddali pravilno izpolnjeno evidenčno stran, bodo izžrebane lepe nagrade pokroviteljev akcije.

PRIDRUŽITE SE NAM

Še posebno želimo, da se akciji priključi čim več družin.

Vabimo Vas, da se akcije udeležijo vsaj trije člani vaše družine. Na sklepni prireditvi morajo družine speti svoje pravilno izpolnjene evidenčne strani in jih oddati organizatorju.

Družine, ki bodo zadostile kriteriju, prejmejo posebno priznanje akcije »SLOVENIJA KOLESARI«.

Vsi udeleženci, ki bodo osvojili priznanje bodo objavljeni na spletni strani www.kolesarska-zveza.si v in www.olympic.si priznanja pa prejmejo po pošti.

 

OPOZORILO:

Organizator si pridržuje pravico spremembe datuma ali odpovedi prireditve, zato priporočamo, da pred prireditvijo preverite izvedbo le-te pri organizatorju.

Organizator mora zagotoviti (najmanj 10%) popust pri plačilu startnine za imetnike članske izkaznice ali licence Kolesarske zveze Slovenije.

ČLANI

REPREZENTANCE

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

Vsi člani reprezentance

POSTANI ČLAN

PIŠITE NAM

Kontaktirajte nas

Želite postati član ali imate dodatna vprašanja?

Kontaktni podatki

Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarjenje in kolesarstvo v naši državi je postalo pravo množično gibanje. Vedno več nas je, ki sedemo na kolo, ne le zaradi treningov in tekmovanj, ampak tudi zaradi rekreacije, kvalitetnega načina življenja, druženja in ne nazadnje tudi zaradi naših vsakodnevnih potreb.


Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva KZS, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic KZS, kar je v sistemu članstva KZS novost, in imetniki licenc KZS.

 • Address: Sunrise Street, 243 Avenue, Manhattan, NV City, NY
 • Phone: +00 4859 7512 1476
 • E-Mail: info@business.com

Ime in priimek (obvezno)

E-mail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo